За Инолед ООД

За фирмата

Инолед ООД е сред най-бързо развиващите се доставчици на LED осветление в България. Осветителите под марката InnoLED се произвеждат в България и са сред най-добрите в класа си в Европа. Ние предлагаме на клиентите си както качествено осветление, така и високо ниво на обслужване.

Производство и продукти

Инолед ООД предлага решения от най-висок клас под собсвена марка, който се произвеждат в България с виосок клас вложени компоненти. Фирмата е и национален дистрибутор на LEDVANCE by OSRAM и OPTONICA.

От „лампи“ до светлниа

Екипът на Инолед ООД има за цел да Ви помогне, за да получите най-доброто осветление спрямо Вашите нужди. За целта предлагаме широка гама от услуги свързани с осветлението като: консултации, посещения на място, светотехнически симулации, инсталиране на осветителите, поддръжка и др.

Индустриално осветление CEO/Founder

Търговско осветелние

Улично осветление

Доставка и монтаж на LED пури

Офис осветление

InnoLED

Инолед е марка за висок клас LED осветители, произведени в България с висок клас компоненти на марките: Philips, OSRAM, Tridonic и Vossloh-Schwabe. Продуктите InnoLED са с гаранция между 5 и 10 години.

InnoLED „Гаранция +“

InnoLED „Гаранция +“ е гаранция за избрани продукти под марката InnoLED, за които при евентуален дефект ще изпратим наш екип, за да демонтира дефектиралото осветление и да го замени. Тази допълнителна услуга е валидна само с пордуктите, включени в програмата „Гаранция +“.
Всички останали продукти са със стандартни гаранционни условия.

LEDVANCE GmbH

LEDVANCE е сред най-големите производители на осветление в Европа и Китай. Производството е изнесено в Китай, но части от развойната дейност и контрола по качеството се извършват от германския офис на компанията. LEDVANCE предлагат осветление в почти всички ценови сегменти.

OPTONICALED

OPTONICALED е българска компания с изцяло изнесено производство в Китай. Предлагат изключително богато портфолио от LED осветление, което успешно се продава в Европа, Африка и др.

Инолед ООД е един от най-големите дистрибутори на OPTONICA за Бърлгария.

Как можем да сме ти полезни?

Само за 2019г. сме доставили и монтирали осветление на над 1200 клиента в цялата страна. Нашия екип е виждал всички продукти как функционират и се опитваме да предпазим клиентите си от неподходящо за тях решение.

Инолед ООД не е просто търговец на осветление, а има собствени монтажни екипи. Това ни дава възможност да тестваме и отсеем качествените продукти от останалите.

Всички предлагани от Инолед ООД продукти, можете да си ги поръчате с монтаж. Инолед ООД разполага със собствени екипи, които извършват монтежи в цялата страна.

Екипът на Инолед ООД ще ти съдейства максимално, за да изберем заедно най-подходящото за теб решение за осветление.

Инолед ООД предлага на свойте клиенти възможности за реализация на цялостна подмяна на осветлението. Осигурява се финансиране за подмяната на осветлението, а инвестицията се изплаща с част средствата спестени от намалените разходи за консумация на ел. енергия.