Корпоративни партьори

ЧЕЗ ЕСКО България предлага нова перспектива за ефективното използване на електроенергията в производството, обслужващия и публичния сектор. Нашата мисия е да създаваме стойност и устойчиво развитие чрез ефективно използване на електроенергията. Осигуряваме на своите клиенти цялостни енергийни решения – анализ на енергийните нужди, оптимално решение, финансиране (ако е необходимо), реализация и пускане в експлоатация. По този начин гарантираме както незабавно намаляване на разходите за електроенергия, така и трайно добри резултати на своите клиенти.

Включи се в партньорската ни програма

Чрез максимизиране на енергийната ефективност можем да намалим производствените ви разходи и въглеродните емисии, да подобрим комфорта за служителите и гостите ви, и най-важното – да ви помогнем да спестите пари. Разработваме проекти за енергийна ефективност въз основа на задълбочени анализи на консумацията и енергийните ви потребности. След това наш екип от инженери внедрява проекта в договорената времева рамка и с минимални неудобства и прекъсвания на работата ви. Поддържаме и оперираме инсталираното оборудване за срока на договора.

https://www.resalta.bg/

Търговски представители

Атрия 92 ООД

ОТО-3 ООД

Включи се в партньорската ни програма

Имате интерес да развиете бизнеса си в областта на LED осветлението или вече дистрибутирате такова?

Инолед ООД е най-големият интегратор на LED осветление в България с по над 1000 завършени обекта всяка година. Обектите, които изпълняваме са завършени изцяло от собствени монтажни екипи в цялата страна. Бихме се радвали да намерим партньори в две направления:

  • Корпоративни партньори: Фирми, които желаят да предлагат на клиентите си доставка и монтаж на подходящо LED осветление или такива които просто биха ни реферирали към клиентската си мрежа;
  • Търговски представители:  Локални фирми, които биха оценили обучението и рекламата, която предлагаме при сключване на партньорско споразумение;

За повече информация относно партньорските ни пакети, можете да се свържете с нас на 02/427 6668